Σοφία Μιχαλίτση : «Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι : Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση.

Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, .

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Î'φιέρωμα του Î'ρχείου της ΕΡΤ στην έναρξη του Î
Î'φιέρωμα του Î'ρχείου της ΕΡΤ στην έναρξη του Î"εύτερου from press.ert.gr
Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο.

Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την .

Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της .

Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Î'φιέρωμα του Î'ρχείου της ΕΡΤ στην έναρξη του Î
Î'φιέρωμα του Î'ρχείου της ΕΡΤ στην έναρξη του Î"εύτερου from press.ert.gr
Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την .

Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας .

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της .

Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . CookinAthens: Μαθήματα μαγειρικής - "σουβενίρ"
CookinAthens: Μαθήματα μαγειρικής - "σουβενίρ" from www.womanidol.com
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας .

Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του .

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Σοφία Μιχαλίτση : «Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι : Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση.. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την .